Noordanus AdvocatuurNieuws

Een cliënt van mr. Noordanus wordt ervan verdacht drie jaar lang te hebben gehandeld in softdrugs en daarnaast zou er bijstandsfraude zijn gepleegd. Tot slot zou er een stroomstootwapen in de woning van cliënt zijn aangetroffen. Het Openbaar Ministerie heeft 49 dagen gevangenisstraf, 240 uur werkstraf en een voorwaardelijke gevangenisstraf van 3 maanden geëist. Mr. Noordanus heeft namens cliënt vrijspraak bepleit van de handel in softdrugs, vrijspraak ten aanzien van de verdenking witwassen, vrijspraak van de bijstandsfraude en vrijspraak van het hebben van het stroomstootwapen. De meervoudige kamer doet over twee weken uitspraak.

Over de zaak is een artikel gepubliceerd op de website van Omroep Flevoland. Lees het artikel op: https://www.omroepflevoland.nl/nieuws/175588/man-voelt-zich-erbij-gelapt-over-vermeende-wiethandel