Noordanus AdvocatuurKantoor

Advocatenkantoor

Aan de Middenweg 22 te Lelystad vindt u het moderne kantoor van Noordanus Advocatuur. Het kantoor is gevestigd op steenworp afstand van het trein- en busstation en is derhalve goed bereikbaar met het Openbaar Vervoer. Komt u met de auto? In de Zilverparkgarage parkeert u gemakkelijk achter het kantoor.

Het kantoor is gevestigd op een locatie waar al sinds jaar en dag advocaten zich huisvesten. Noordanus Advocatuur is laagdrempelig: als u belt voor een afspraak kunt u vaak binnen 24 uur al terecht en wordt – terwijl u op uw bespreking wacht met een tijdschrift in onze wachtkamer – de koffie of thee vers voor u gezet.

Het team

Het team van Noordanus Advocatuur bestaat thans uit twee advocaten, een juridisch secretaresse en een ondersteunend team van stagiaires van verschillende juridische opleidingen. Noordanus Advocatuur heeft op deze wijze de juridische ondersteuning die zij nodig heeft en draagt daarnaast bij aan het juridische talent van de toekomst. Noordanus Advocatuur is een erkend leerbedrijf, wat inhoudt dat Noordanus Advocatuur o.a. voor MBO-stagiaires een deskundig praktijkopleider is.

Kosteloze eerste bespreking

Noordanus Advocatuur houdt geen inloopspreekuur, maar een eerste (telefonische) bespreking van 10-15 minuten is altijd kosteloos. Heeft u een dagvaarding gehad voor een zitting? Zijn onder u goederen in beslag genomen? Bent u uitgenodigd voor verhoor? Of heeft u een andere strafrechtelijke kwestie en wilt u weten wat Noordanus Advocatuur voor u kan betekenen? In een gesprek van ongeveer 10-15 minuten hoort u wat mr. Noordanus voor u kan betekenen. Bel naar kantoor en maak een afspraak of vul het contactformulier op de website in.

Duurzaam

Noordanus Advocatuur werkt zoveel mogelijk digitaal en paperless. Dit betekent allereerst dat snel kan worden geschakeld als het gaat om het ontvangen, bestuderen en bespreken van uw dossier. Voorts zorgt dit ervoor dat geen onnodig papier wordt gebruikt, hetgeen goed is voor het milieu.

Graag tot ziens aan de Middenweg 22!

Noordanus Advocatuur advocatenkantoor
Noordanus Advocatuur advocatenkantoor
Noordanus Advocatuur advocatenkantoor