Noordanus Advocatuur
Nieuws

Lancering onlinestrafrechtadvocaat.nl!

12 oktober 2020

De afgelopen tijd ben ik druk bezig geweest met een project. Ik ben er erg enthousiast over en vanaf nu kan ik er eindelijk meer over vertellen.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Tijdens de eerste intelligente lockdown ontstond bij mij het idee dat het tussen advocaat en cliënt – ook tijdens een lockdown – altijd mogelijk moet zijn met elkaar in contact te blijven en te komen. Voor vaste cliënten is dit gemakkelijker dan voor nieuwe cliënten: met vaste cliënten ben je als advocaat immers al in nauw contact. Een telefoontje is zo gepleegd of een berichtje via Whatsapp snel gestuurd.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Wat te doen als je in de situatie zit dat je een advocaat zoekt, maar niet goed weet waar je terechtkunt? Fysiek op een kantoor langsgaan en kennismaken is in deze bijzondere tijden soms geen mogelijkheid. Toch wil je wel snel contact met een deskundige advocaat. Aangezien het ondernemersbloed kruipt waar het niet gaan kan, voelde ik de behoefte om een platform te creëren waarop digitaal snel maar wel vertrouwelijk contact kan worden gelegd met een strafrechtadvocaat.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Zo ontstond het idee van een website waarop je vanuit huis via de digitale wegen een deskundige strafrechtadvocaat kan benaderen. In Nederland door het gehele land en ook pro deo, waarbij het eerste gesprek altijd gratis is.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Vanaf vandaag is www.onlinestrafrechtadvocaat.nl dan ook een feit! Nemen jullie snel een kijkje?