Noordanus AdvocatuurNieuws

De afgelopen tijd is Noordanus Advocatuur druk bezig geweest met een project. Wij zijn er erg enthousiast over en vanaf nu kunnen we er eindelijk meer over vertellen.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Tijdens de eerste intelligente lockdown ontstond het idee dat het tussen advocaat en cliënt – ook tijdens een lockdown – altijd mogelijk moet zijn met elkaar in contact te blijven en te komen. Voor vaste cliënten is dit gemakkelijker dan voor nieuwe cliënten: met vaste cliënten ben je als advocaat immers al in nauw contact. Een telefoontje is zo gepleegd of een berichtje via Whatsapp snel gestuurd.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Wat te doen als je in de situatie zit dat je een advocaat zoekt, maar niet goed weet waar je terechtkunt? Fysiek op een kantoor langsgaan en kennismaken is in deze bijzondere tijden soms geen mogelijkheid. Toch wil je wel snel contact met een deskundige advocaat. Aangezien het ondernemersbloed bij mr. Noordanus kruipt waar het niet gaan kan, voelde zij de behoefte om een platform te creëren waarop digitaal snel maar wel vertrouwelijk contact kan worden gelegd met een strafrechtadvocaat.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Zo ontstond het idee van een website waarop je vanuit huis via de digitale wegen een deskundige strafrechtadvocaat kan benaderen. In Nederland door het gehele land en ook pro deo, waarbij het eerste gesprek altijd gratis is.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Vanaf vandaag is www.onlinestrafrechtadvocaat.nl dan ook een feit! Neemt u snel een kijkje?