Noordanus AdvocatuurAdvocaat Strafrecht, Jeugdstrafrecht & Slachtofferzaken Dronten

Noordanus Advocatuur - Advocatenkantoor

Advocatenkantoor

Noordanus Advocatuur is hét strafrechtkantoor van Lelystad, Dronten en omstreken. Vanuit het moderne advocatenkantoor in het centrum van Lelystad wordt een landelijke praktijk gevoerd. Het team van Noordanus Advocatuur bestaat thans uit twee advocaten, een juridisch medewerker en een ondersteunend team van stagiaires van verschillende juridische opleidingen.

Noordanus Advocatuur advocatenkantoor

Kosteloze eerste bespreking

De eerste (digitale) bespreking van 10-15 minuten met ons kantoor is vrijblijvend en kosteloos. In dit gesprek worden voor zover mogelijk uw eerste vragen beantwoord, bezien of wij uw zaak in behandeling kunnen nemen en een voorlopige inschatting van de kosten van rechtsbijstand gemaakt. Bel ons kantoor voor een kosteloze bespreking op kantoor of via telefoon of plan deze zelf in via de knop hieronder.

Noordanus Advocatuur - Advocaat mr. Noordanus

Advocaat mr. Noordanus

Mr. Noordanus is de eigenaresse van kantoor en een advocaat met een sterk analytisch vermogen, die door haar doorzettingsvermogen en goede communicatieve vaardigheden uw belangen op een daadkrachtige manier behartigt. De specialisaties van mr. Noordanus bij de Raad voor Rechtsbijstand zijn Strafrecht, Jeugdstrafrecht & Slachtofferzaken.

Noordanus Advocatuur advocaat strafrecht

Strafrecht Dronten

Noordanus Advocatuur houdt zich enkel bezig met strafzaken. O.a. grootschalige fraude, zedendelicten, geweldsdelicten, levensdelicten, mensenhandel, delicten met betrekking tot verdovende middelen en criminele organisaties, vermogensdelicten en verkeersdelicten in de regio Dronten.

Noordanus Advocatuur advocaat jeugdstrafrecht

Jeugdstrafrecht Dronten

Advocaat mr. Noordanus staat kinderen en jongvolwassenen bij die van een strafbaar feit worden verdacht. Bij kinderen en jongvolwassenen is een andere aanpak gewenst dan bij volwassenen die met het strafrecht in aanraking komen in de regio Dronten.

Noordanus Advocatuur advocaat slachtofferzaken

Slachtofferzaken Dronten

Noordanus Advocatuur staat naast verdachten ook slachtoffers en nabestaanden bij in strafzaken. Het kantoor richt zich hierbij voornamelijk op rechtsbijstand aan slachtoffers of nabestaanden van ernstige gewelds- en zedenmisdrijven in de regio Dronten.