Noordanus AdvocatuurStrafrechtadvocaat mr. Noordanus

Mr. L. Noordanus

Mw. mr. L. (Leonie) Noordanus is naast de oprichter en eigenaar van het kantoor een advocaat met een sterk analytisch vermogen, die door haar doorzettingsvermogen en goede communicatieve vaardigheden uw belangen op een juiste en laagdrempelige manier behartigt.

Rechtsgebieden mr. Noordanus

Mr. Noordanus houdt zich enkel en alleen bezig met strafrecht in de breedste zin van het woord. Zij houdt zich bezig met complexe, maar ook met minder complexe strafzaken. Zo verdedigt zij cliƫnten die worden verdacht van grootschalige fraude, zedendelicten, geweldsdelicten (ook in huiselijke sfeer), levensdelicten (bijvoorbeeld moord/doodslag), mensenhandel, delicten met betrekking tot verdovende middelen en criminele organisaties, vermogensdelicten (bijvoorbeeld diefstal/heling) en verkeersdelicten. Uw zaak krijgt bij mr. Noordanus de aandacht die het verdient. Hierin wordt geen verschil gemaakt tussen pro deo zaken (zaken op basis van toevoeging) en betalende zaken.

Mr. Noordanus staat voor de specialisaties Strafrecht, Jeugdstrafrecht en Slachtofferzaken ingeschreven bij de Raad voor Rechtsbijstand. Daarnaast heeft mr. Noordanus in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten dezelfde rechtsgebieden geregistreerd. Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied. Zij is daarnaast lid van de Nederlandse Vereniging van Strafrechtadvocaten (NVSA) en Stichting LANGZS, het landelijk advocatennetwerk gewelds- en zedenslachtoffers.

Ervaring

Mr. Noordanus heeft zowel haar bachelor Rechtsgeleerdheid als haar master Strafrecht voltooid aan de Universiteit Utrecht. Mr. Noordanus heeft zowel tijdens als na haar universitaire studie jarenlang ervaring opgedaan in het strafrecht als secretaresse, juridisch medewerker en advocaat op verschillende kantoren in Rotterdam, Utrecht en tot slot te Lelystad. Mr. Noordanus heeft daarnaast ook de post-academische Specialisatieopleiding Strafrecht aan de Vrij Universiteit Amsterdam volbracht en is dan ook een echte strafrechtspecialist pur sang. Mr. Noordanus weet hierdoor uw zaak van begin tot eind op een daadkrachtige manier te behandelen. Mr. Noordanus heeft inmiddels nagenoeg voor elke rechtbank in Nederland gepleit, waardoor geen enkele rechtbank haar meer vreemd is. Mr. Noordanus bezoekt ook cliƫnten in gevangenissen door heel Nederland. Als u op zoek bent naar een strafrechtadvocaat in Lelystad of elders in het land, dan bent u bij mr. Noordanus dan ook aan het goede adres!

Noordanus Advocatuur advocaat Mr. Noordanus
Noordanus Advocatuur advocatenkantoor