Noordanus AdvocatuurAdvocaat Strafrecht, Jeugdstrafrecht & Slachtofferzaken Enkhuizen

Advocaat strafrecht Almere

Advocaat strafrecht Enkhuizen

Mr. Noordanus is een advocaat met een sterk analytisch vermogen, die door haar doorzettingsvermogen en goede communicatieve vaardigheden uw belangen op een daadkrachtige manier behartigt. De specialisaties van mr. Noordanus bij de Raad voor Rechtsbijstand zijn Strafrecht, Jeugdstrafrecht & Slachtofferzaken.

Advocatenkantoor Almere

Advocatenkantoor

Vanuit het moderne advocatenkantoor van Noordanus Advocatuur te Lelystad wordt een landelijke praktijk gevoerd. Het team van Noordanus Advocatuur bestaat thans uit één advocaat en een juridisch ondersteunend team van stagiaires van verschillende juridische opleidingen.

Kennismaking Noordanus Advocatuur Almere

Kosteloze eerste bespreking

De eerste (telefonische) bespreking van 10-15 minuten met mr. Noordanus is vrijblijvend en kosteloos. In dit gesprek worden voor zover mogelijk uw eerste vragen beantwoord en een inschatting van de kosten van rechtsbijstand gemaakt. Bel ons kantoor voor een kosteloze bespreking op kantoor of via telefoon.

Advocaat strafrecht Almere

Strafrecht
Enkhuizen

Advocaat Mr. Noordanus houdt zich enkel bezig met strafzaken. O.a. grootschalige fraude, zedendelicten, geweldsdelicten, levensdelicten, mensenhandel, delicten met betrekking tot verdovende middelen en criminele organisaties, vermogensdelicten en verkeersdelicten.

Advocaat jeugdstrafrecht Almere

Jeugdstrafrecht
Enkhuizen

Advocaat Mr. Noordanus staat kinderen en jongvolwassenen bij in de regio Almere die van een strafbaar feit worden verdacht. Bij kinderen en jongvolwassenen is een andere aanpak gewenst dan bij volwassenen die met het strafrecht in aanraking komen.

Advocaat slachtofferzaken Almere

Slachtofferzaken
Enkhuizen

Advocaat Mr. Noordanus staat naast verdachten ook slachtoffers en nabestaanden bij in strafzaken. Mr. Noordanus richt zich voornamelijk op rechtsbijstand aan slachtoffers of nabestaanden van ernstige gewelds- en zedenmisdrijven.