Noordanus AdvocatuurStrafrechtadvocaat mr. Helmich

Mr. B. Helmich

Mr. Helmich heeft na haar 4-jarige HBO-Rechten opleiding zowel de Pre Master Rechtsgeleerdheid als de Master Strafrecht aan de Rijksuniversiteit Groningen afgerond. Tijdens haar Master heeft zij daarnaast de Seminar Mensenhandel en Zedendelicten met goed gevolg volbracht.

Tijdens haar studie heeft mr. Helmich reeds ervaring opgedaan bij een ander gerenommeerd strafrechtkantoor en is zij daarnaast werkzaam geweest bij de rechtswinkel, waarbij zij mensen voorzag van juridisch advies in het strafrecht maar ook binnen andere rechtsgebieden.

Sinds februari 2022 is mr. Helmich werkzaam bij Noordanus Advocatuur. Zij verdedigt verdachten met hand en tand in allerlei commune strafzaken. Daarnaast heeft zij zich toegelegd op bijstand van slachtoffers. Mr. Helmich kan u als geen ander helpen bij het opstellen van een vordering benadeelde partij (verzoek tot schadevergoeding), alsmede bij het uitoefenen van het spreekrecht. Mr. Helmich is te karakteriseren als betrouwbaar en direct. Haar werkwijze kenmerkt zich dan ook door gedrevenheid, discretie en zonder onderscheid: bij elke zaak zet zij zich voor de volle 100% in om tot een zo goed mogelijk resultaat te komen. Aan mr. Helmich heeft u een advocaat die zich vastbijt in uw zaak. Haar werkwijze past dan ook perfect bij de werkwijze van Noordanus Advocatuur.